Ahad, 25 Januari 2009

...::: Bay Bee!!! Bay Bee !!! :::...


assalamualaikum...

huhu..buat pertama kalinya dalam hidup saya, pada tanggal 23 Jan 09 yang lalu, saya dan isteri telah ke BabyLand di wangsa maju, actually kami nak SHOPPING ( dengan izin ) barang2 utk Baby sebenarnya..

First time saya masuk dalam kedai baby ni...wa!!! teruja beb, macam2 ada, rasa macam nak beli semua aje, espesially bila sampai kat part baju baby, banyak yg comel2 tapi mahal2, malah da yg lebih mahal dari baju kitorang...

tapi kami beli yg biasa2 aje, takde yg branded2...dalam masa yg sama kami terfikir jugak, why not Brotherhooods ( abg ammar ) buat baju2 utk baby yer...mesti best punya....huhu

hmm...lebih sejam jugak kami shopping, bukan apa, nak dapatkan yg terbaik & sesuai dgn harganya, kena lah buat penelitian sedikit...

lagi sebulan baby dijangka keluar...berdebar2 jugak ni....huhuhu...

bai : gambar kat atas tu, antara barang yg sempat kami shopping...

10 ulasan:

Alang Atie berkata...

bay bee!bay bee!..pantai lebah!pantai lebah!??...hehehe..

B+a+i+e+L berkata...

teluk lebah laaaaaaaaaaaaa

Kak Yong berkata...

hehe...tak sabar nk tggu ank sedar nih kuar...

::Damia:: berkata...

teluk mok nik la..haha


kY xsabar nak tggu ank sedar?
anak xsedar tanak tggu ke?
hee.. ^_^

musafir berkata...

best nyer dapat bay bee....

*minggu lepas jaulah ke serdang, jumpa adik nta,Baq

erk!!ingat ana lagi tak?

Kak Yong berkata...

Mia ni saje je...salah eja la...anak sedara bkn anak sedar...huhuhu

wak berkata...

tahniah laa nak dapt baby dh yer...

upload la gambo zawjah enta yg tgh sarat mengandung tue..huhu..

pape pon congrat ye...

Tanpa Nama berkata...

Sebelum babynyer keluar, jgn beli barang yang gender specific.

Kalau scan kater lelaki, bermakna
90% mungkin lelaki, 10% perempuan.

Kalau scan kater perempuan, bermakna
50% mungkin lelaki, 50% perempuan.

So ala kadar jer.. Selamat menanti harinya dgn penuh debaran.

Pak Am

Kak Yong berkata...

dh scan tp x nmpk...baby tu malu kot..hehehe...senang citer beli jer kaler putih...senang, baby gurl bleh pakai, baby boy pun bleh pkai...

Tok Li berkata...

Kalau dtg ke area Sri Gombak, ada satu kedai baby di SG3. ramai new parents kata kedai ni murah & berbaloi. Kalau time sale memang ramai orang.