Jumaat, 17 Oktober 2008

..::: Moja Tanya Nela -- -- Nela Tanya Moja -- -- Moja Nela Moja Nela --- -- Lalalalala :::...

Rasanya, tidak perlu saya nukilkan panjang-panjang, segala gambar2 yang saya postkan sudah cukuo memberi pengertian yg tinggi kan. Begitulah alkisahnya Moja & nela, rasa macam kejap sangat masa berlalu. Masih teringat kenanangan lalu semasa moja masih bujang. Masa tu moja masih ahli PSM ( Persatuan Single Mingle ). tapi Sekarang ni moja dah join kelab PASM pulak, yakni Persatuan Alumni Single Mingle...huhu...

Kelihatan moja segak bergaya, berjalan menuju ke dalam rumah, lokasi utk acara pernikahan, masa ni kita belum tengok dgn jelas, dgn mata hati kita, moja nampak tenang dan mampu tersenyum, kita tengok gambar2 lepas ni yer.

ha! ha! sengaja terbalikkan gambar nela ni, bukan apa, masa ni dia masih dalam PSM lagi, so tak bole tengok dgn jelas sangat, bahaya! bahaya! bahaya!..

Kelihatan juga, barisan ahli PSM kehormat, sentiasa sedia bersama dgn majlis2 Walimah sebegini, Presiden PSM yakni Mohd Dhany Sarip sentiasa mantap dgn songkok UIAM nya. Juga kelihatan Setiausaha PSM saudara Auzan turut hadir dalam majlis ini.

ok..kalau tadi kita mampu melihat wajah moja tersenyum tenang, nah!! sekarang ni kita tengok muka dia, macam orgsakit perut pun ada kan, macam org ada hutang along pun ada, macam orang kena sakit gigi pun ada kan...huhu...kecut perut beb masa ni.....kan moja!!!

semasa upacara akad pernikahan. dalam hati moja " cepat lah habis!! cepatlah Habis!! cepatlah Habis!! "....sah...sah...sah...." fuh!! lega beb....

ha!! bila dah lepas nikah..baru boleh letak gambar yg betoi cikit...huhu...nela nampak berseri-seri..ibarat ikan dimasak kari...ibarat ayam dimasak cili...ibarat air dibuat mandi...hihi.. ( ana gurau je nihlah...jgn marah ye )

" Tangan Dihulur kepada suami...Cincin disarung ke jari isteri...indah rupawan cantik berseri....keluarga bahagia itu yang dicari...

cuba korang beri pendapat...apakah yg terselindung disebalik raut wajah moja ni? saya confius betul la...


lagi...lagi....PSM menjelma lagi...kali ini mereka Posing ala2 Model...mungkin sebagai salah satu promosi diri kot..hihi...teruskan perjuangan PSM-PSM sekalian...
itu dia...gambar moja dan nela di atas kerusi pengantin...

ni plak..gambar moja bersama ahli PASM ( persatuan alumni Single Mingle ) iaitu hafiz bai & soddiqa, ni kira gambar pertama diorang bersama ahli PASM...welcome to the club moja & nela...


bai : lepas ni nak panggil diorang ni NeJa...boleh tak?

4 ulasan:

Ukhti Syahid berkata...

"nela nampak berseri-seri..ibarat ikan dimasak kari...ibarat ayam dimasak cili...ibarat air dibuat mandi...hihi.."
kak nela di kate macam ikan?ayam?air??kejam btol pantun x jadi neh...ahahahah....

'ain3ra' berkata...

neja mcm tun teja jek.. :))))

nurazah fathirah berkata...

ye-ye...

Moja-Nela..

smakin ceria..

moga berbahagia

Mola/Neja?? ehem...

salam ziarah

Mashizaki Keikan berkata...

ana ingatkan apa lah PSM tu... rupanya persatuan single mingle... hoho~!