Jumaat, 8 Ogos 2008

Double U Arr Kay Lapan Pat Numb

assalamualaikum wrt...


mesti u'all pening dengan tajuk entry kali ni kan, tapi kalau baca perlahan-lahan, u'all mesti dapat tahu jawapan nya.


actually kali ni nak cerita pasal kereta baru kami....huhu...kereta yang kami gunakan utk ke tempat kerja, ke prgm2 KBM, prgm JIM + Karisma, Pergi usrah dan macam lagi...pendek kata mmg kereta ni kami gunakan 100% lah...ceh!!!

ni dari pandangan hadapan, lihat penumpang dalam kereta tu, kelihatan keceriaan, kegembiraan dan kesenangan selalu...huhu..

ini pulak, dari pandangn sisi tepi...hmmm...pintu tu mmg sengaja di buka supaya kereta ini kelihatan lebih anggun dan menawan.....Please!!! fokus pada kereta yer bukan pada org dalam kereta tu...huhu...

ini pulak dari pandangan belakang, apa yg menarik ialah kereta ini turut dilengkapi dgn sticker famous JIM " Aku Bijak Jauhi Zina "....nampak lebih menyerlah jauh dari yang biasa kan...ok setakat itu sahaja dahulu....

semoaga berjumpa lagi...

Buah Kedondong di atas perigi...
masak sebiji di buat kentang...
jika ada masa dan hari..
boleh kita bersembang panjang...


bai : pemandu tetap WRK 846.....WaRaK Beb....

4 ulasan:

Mashizaki Keikan berkata...

apa lah Bai ni... merepek kekeretaan... huhuhu!

kakya berkata...

bai, klakarnyeee kakya baca pasal WaRaK niee... al- maklum la... baru beli kamera baru... posing abis!! nape tak citer pasal kamera baru pulak?? hehe

Hariri Daud berkata...

Assalamaualaikum sahabat. Ape khabar? lama xbrjumpa. Jemput dtg rumah ana di putrajaya.bawa zaujah sekali.

TAHNIAH kawin diusia muda.bagus2.doakan ana tp lmbt lg la kot.xsangka blh jmpa disini kita.Ukhuwwah.

anta dok kt mana skrg? kalu ada apa2 blh cntct 017-2922317

Hariri Daud

Tanpa Nama berkata...

Salwa sokong kak ya =D