Khamis, 28 Februari 2008

Jom Share anak-anak sedara nak?

assalamualaikum wrt...
apa khabar semua? macam mana dgn kehidupan seharian...
mesti sekarang ni tgah sibuk dikempen undi kan...
saya harap...semua nya pandai memilih undian yg betul...
so..kali ni nak cerita pasal anak-anak sedara plak..
actually, kalau saya tak nikah dgn isteri saya, sure saya masih belum dapat pangkat pakcik, tapi bila nikah aje, terus melekat gelaran " alang " ...bagi pihak keluarga isteri tercinta..
beruntungkan org dah nikah..free-free jer dapat anak sedara..kiut-miut plak tu...hihi

jom kita borak-borak pasal anak sedara yer...

yang ni namanya Hana ( nama gelaran...nama sebenar..sila rujuk MyKid beliau )
budak comel ni asyik melekat aje dgn umminya...nak ummi! nak ummi!...maybe sebab dia girls kot...cukup sukar nak tgok dia senyum ( maybe dgn saya je kot )...tapi mudah nak tgok dia ...uwekk!!! uwekkk!!!.....hihi...jgn marah kak ya....


yang ni pulak...nama nya naufa...atau nama glamour nya ialah " fafa "...bukan Farah Fauzana yer..ni lagi unik dan comel...dia suka gelak sorang-sorang....dan suka ikut cara kitaorang Gelak... hahahah...tgok cara dia posing kat gambar atas tu...cara dia posing pun dah nampak lawak....


dan yang ni plak..." maman " the cutest...huhu...suka tgok dia...setiap kata2 dia mghiburkan saya...satu2nya anak sedara yg boleh bcakap...dia akan sebut je apa pkataan yg dia nak cakap..kadang dia nak sebut sesuatu pkataan tu dia tak tahu...so dia henta saja lah...

nama sebenar dia marwan...hobbi nya ialah mghisap ibu jari...hehe...

gambar maman dan fafa sedang tolong kitorang printing...bagus! bagus!... ni gambar mereka bertiga ... marwan tetap dgn hobbinya...fafa si gadis jelita dan hana tetap sopan dan ayu...huhu...macam mak lang nya...

ok..sekian sahaja...

bai : sorrylah yer...sejak 2 menjak ni asyik post hal peribadi aje...huhu

1 ulasan:

~:~qnik91~:~ berkata...

comel-comelnya anak sedara xpres Abg Bai!! Ana yang gila budak kecik ni rasa cam nak cium2 je budak2 tu. comel sangat.