Rabu, 8 September 2010

:: Izz Sayang Palestin ::

Assalamualaikum wrt...

Dah lama tak update blog ni, actually kali ni saya nak kongsikan tentang Izz yang sayangkan palestin.

Actually, di rumah kami memang ada satu tabung Palestin ( keluaran PACE-JIM), dan kami akan cuba penuhkan tabung ini secepat mungkin.

Apa yang menariknya, Izz juga tidak ketinggalan dalam nak membantu palestin, yelah, setiap kali Izz jumpa duit syiling, dia pasti akan memasukkan duit itu ke dalam tabung palestin, dia akan tarik tangan abi & ummike ytabung tersebut, kemudian memasukkan syiling ke dalam tabung palestin tersebut, kalau ummi & abi lambat bawa dia ke tabung, mesti dia mengamuk sakan, maybe dia takmo lambat2 untuk beri bantuan pada palestin.

Alhamdulillah,kini tabung tersebut sudah 80% penuh, inshaAllah bila dah penuh nanti kami akan serahkan kpd Pace-JIM atau Aqsa-IKRAM....

Ok tu sahaja....



.
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

1 ulasan:

Ahmad Hidayat berkata...

Nnt izz bleh jd taiko kt palestine..hehe