Khamis, 15 November 2007

KBM Perak...

asslamualaikum wrt..
sekadar nak berkongsi pengalaman...

pada 9, 10 & 11 yang lalu saya telah berpeluang utk bersama Team KRJ Johor berprogram di Perak,. prgn yang di beri nama KBM perak telah di adakan di Teluk Senangin. Seramai 6 orang Crew KRJ Johor telah terbang ke Perak menaiki Innova, ianya terdiri daripada Pak lang, pak Long , Pak chu, Bai, Fidah & mak lang...


Program dijalankan selama 32 jam, peserta yang datang kebanyakan nya dari Sekitar negeri Perak, Pulau Pinang , Kedah & perlis. Jumlah keseluruhan peserta ialah 60 orang...
alhamdulillah prgm yang Modul nya baru di update telah mndapat kesan yg kuar biasa..
tahniah di ucapkan kepada pihak penganjur & pengendali. Yang pastinya saya berjaya menahan nafsu utk pegang MIC seperti prgm2 KBM biasa...


sepanjang prgm berlangsung...tiada perkara yang tak baik berlaku, melainkan adanya kehadiran dua ekor lipan tanpa di undang...he...apa yang menariknya dalam KBM ni, ada sesi Bicara Suami & isteri..memang sgt romantik bila kita ketemukan pasangan peserta yg suami isteri nya ada di situ...di tambah plak dgn soundtrack lagu " winter sonata "...huhu

prgm tamat pada jam 1.30pm, alhamdulillah di akhir prgm , kami dapat jgak Lemang jagung perak..huhu...ptg tu saya drive kete dari Perak ke JB tanpa tukar driver selama 7 jam..
stop kejap dekat Dengkil utk makan satay samuri...

tema kami utk KBM kali ni ialah " MENYERLAH JAUH DARI YANG BIASA "....


bai : entah bila ler sampai ke perak lagi...

1 ulasan:

najihahmn berkata...

kereta innova tue cam kenal je...